Pagini

marți, 4 martie 2014

Indicatii de pariere

Pentru cei care sunt incepatori si nu stiu ce inseamna anumite pronosticuri le voi da cteva indicatii pe parcurs. Bafta.
1.  Pronosticul total goluri pe echipa se refera  la cate goluri va inscrie doar echipa aleasa, ex: Bayern Munchen v Schalke / Schalke sub 2.5 goluri.
2. Pronosticul handicap asiatic este putin mai complex, astfel ca daca alegi valoare de handicap cu plus(+) acesta se refera la ce diferenta de goluri/game-uri/puncte/etc. ,  la care nu are voie sa piarda echipa/jucatorul DEFAVORIT (ex: Manchester United v Hull City/handicap +2.5 Hull City-adica Hull City sa nu piarda la mai mult de 2 gluri diferenta), iar daca alegi valoarea de hanicap cu minus(-) acesta se refera la faptul ca echipa/jucatorul FAVORIT sa castige la o diferenta mai mare decat valorea handicapului (ex: Barcelona v Almeria/ handicap-3.5 Barcelona-adica Barcelona sa castige la cel putin 4 goluri diferenta). La fel este cu handicapul si in tenis, trebie sa numeri game-urile jucatorilor ca sa iti dai seama daca ai luat acel meci ( ex: Rafael Nadal v Marius Copil/ handicap -7.5 Rafael Nadal...ex. de scor 6:1-6:3, Nadal are 12 game-uri iar Marius 4 astfel diferenta cu care a castigat Nadal este de 8 game-uri, deci, prin urmare ati castigat acel meci)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu